blog posts

Rekengames

Het steeds populairder worden van het spelen van online games heeft ook gevolgen voor het onderwijs. Zo zijn er vandaag de dag ook tal van online reken spellen te vinden. Met bijna 400.000 duizend zoekresultaten helpt Rekenkist je in de zoektocht naar de meest populaire en geschikte rekengames!

Waarom?

Het spelen van online rekenspellen zorgt ervoor dat je bezig bent met het oefenen van schoolwerk. Je kunt leren door middel van het spelen van spelletjes! Zo kun je je rekenvaardigheden op de proef stellen met cijfer, optel- en aftrek spellen, super bingo of waan je een uitweg door cijfer-doolhoven. Probeer zo hoog mogelijke levels te bereiken of speel samen met je vriendjes en kijk wie de hoogste scores kan halen!

Rekenspellen per leeftijdsgroep

Het online rekenen en werken met rekenspellen heeft pas zin als je spellen speelt die goed passen bij je leeftijdsgroep en niveau van rekenen. Zo is er natuurlijk een groot verschil in reken spellen van iemand uit groep 3 en iemand uit groep 8. Rekenkist staat hierbij stil en heeft daarom een onderverdeling gemaakt van reken spellen per leeftijdsgroep. Zo maakt het niet uit in welke groep je zit, voor ieder hebben we wat wils. De leeftijdsgroepen zijn als volgt onderverdeeld:

  • Groep 1 – 2
  • Groep 3 – 4
  • Groep 5 – 6
  • Groep 7 – 8

Wij denken dat door onderscheid te maken in de bovengenoemde leeftijdsgroepen je zeker bent van voldoende uitdaging met het spelen van rekengames! Op Rekenkist vind je een groot aanbod van online rekenspellen per leeftijdsgroep.

Terug naar overzicht
© rekenkist.nl 2024 / Privacy & Disclaimer / Partners / Sitemap